Zizzi, kvindetøj til alle kropsformer

Det kan sommetider som kvinde, være svært at finde tøj der både er komfortabelt og samtidig klæder og fremhæver en kropsform. Generelt er der meget tøj, der kun er udviklet forbeholdt få størrelser, hvilket kan skabe udfordringer, når man har kropsproportioner, der ikke rammer inde for dette felt. Zizzi har heldigvis fundet løsningen og skabt tøj, der hylder kvindekroppen og dets former.

Man skulle ikke tro, at et samfund, der bærer præg af overforbrug og tøjspild, har mangel på størrelser og kollektioner, der imødekommer alle kropsformer. Desværre har det dog længe været svært at finde tøj indenfor plus size mode, som både følger med de nyeste trends og tendenser og ligeledes klæder kvindekroppen. Tilbage i år 2000 indså Zizzi dog som nogle af de første dette hul i markedet, og de er i dag blandt Danmarks førende.

En hyldest til kvindekroppen

Zizzi har en klar vision om at udvikle modetøj, som hylder kvindekroppen og dens former. Ikke alle er i stand til at passe ned i de klassiske måleforhold, hvorved man bør udvide denne tankegang, og se sig ind i kvinders individualiteter og de forskelligheder, som gør sig tilkende ved hver af vores kroppe. For Zizzi er det derfor vigtigt, at deres tøj fremhæver kroppens styrker og kvindelige former. Uanset hvilken kropsform eller type du er, vil du således kunne alt fra en lækker jakke til komfortable jeans eller en fin kjole, der alle har til formål både at kunne bruges til hverdag og fest.

Mulighederne er mange, og alle kollektioner fra Zizzi bærer præg af at skulle være inspirerende og være feminine, så alle uanset stil og form, vil kunne finde en række styles der klæder dem.

Køb Zizzi online og i fysiske butikker

Har du ligesom mange andre oplevet at finde tøj, der rammer inde for din kropsform, kan Zizzi måske være muligheden for dig. Du finder både et stort udvalg online, samt blandt flere forhandlere i de fysiske butikker. Særligt Nanna XL har et stort udvalg, hvorved du med stor sandsynlighed, vil kunne finde en række styles, der falder i din smag. Rigtig god shoppelyst.