Når ungerne skal plaske i regnen

At være barn i regnvejr og komme til en stor, flot vandpyt, det er lykken. Den indbyder til at hoppe og trampe og plaske, så det er næsten umuligt at styre. Og hvorfor skal man egentlig også holde igen på sådan en trang? Hvis barnet er klædt på til det våde vejr, så er det da oplagt at give los og give den gas. Der er meget god leg i at plaske med vand. Barnet får afreageret og brugt sin energi, og humøret bliver godt af en plasketur i pytterne.

Skal man have regntøj til børn, så giver det god mening at tage et kig på det store udvalg, man kan finde hos Ny Form. Her er alt fra lækre regnsæt til ponchoer og flotte gummistøvler. Man kan også købe flotte regnjakker, hvis det er det man er på udkig efter. Det vigtigste ved regntøj til børn er, at det kan holde vandet ude. Hvis funktionalitet og kvalitet er i orden, så er der frit lejde til en plasketur i pytterne.

Er det dyrt?

Svaret er nej, det er ikke dyrt at anskaffe godt regntøj til børn. Naturligvis kan man få mærketøj, også i denne kategori, men man kan sagtens få billigt og godt regntøj til børn. Det vigtige er, som sagt, at det er i stand til at holde regn og sne ude, så tøjet inden under ikke bliver gennemblødt. Sømmene skal være kraftige nok, og vandtætte, så der ikke er sprækker, hvor vandet kan trænge ind.

Man bør naturligvis også være opmærksom på at der skal være plads til bevægelse, når man køber regntøj til børn. Det gælder i det hele taget for børnetøj. Børn kan lide at røre sig tøjet skal være smidigt nok til at klare presset. Et barn, der ikke kan bevæge sig vil ikke føle sig fri. Og frihed og leg og bevægelse er meget vigtigt for de små guldklumper.

Tør ud og tør hjem

Med et godt regnsæt og gode gummistøvler kan man roligt drage ud i det våde vejr og få sig en god plasketur. Lad glæden og begejstringen få frit løb i pytterne.