Læs alt om den nye Mercedes GLA på nettet

Bilen er et uundværligt transportmiddel for mange danskere. Man har brug for en bil, når man skal til og fra arbejde, og når der skal hentes og afleveres børn, så er bilen også det bedste transportmiddel. Men en bil er meget mere end bare et køretøj, der kan bringe en fra A til B. En Mercedes er et rendyrket udtryk for køreglæde, komfort og luksuriøs indretning. Og så ser den bragende godt ud, takket være de dygtige designere, som har arbejdet igennem med hver eneste detalje.

Hvis man ønsker noget mere end blot et køretøj på fire hjul, så kan det godt betale sig at ofre lidt tid på at læse om den nye Mercedes GLA. Her har vi en bil, der virkelig er blevet kræset om i alle leder og kanter. Mercedes GLA kommer med et spritnyt og topmoderne standardudstyr, der kan tage pusten fra de fleste. Touchskærm i instrumentpanelet, fartpilot, klimaanlæg med sædevarme og en stor og meget anvendelig sikkerhedspakke. Desuden har den bakkamera og p-sensorer indbygget.

Tysk grundighed optimeret

Over alt i Mercedes GLA oplever man, at der er tænkt helt ned i detaljen. Der er tænkt på dig, som fører bag rattet, og der er tænkt på passagerernes komfort, både på forsædet og på bagsæderne. Det er skønt at opleve. Den tyske grundighed skinner igennem fra hjørne til hjørne. Det er luksus på den mest selvfølgelige måde. En Mercedes GLA er ikke et udtryk for pral. Pral er for folk, der ikke har forstået den diskrete måde at være gennemført på. Der er bare tænkt på det hele, som det mest naturlige i verden.

Læs mere hos Starmark

Hvis man klikker sig ind hos starmark.dk, så vil man let kunne finde Mercedes GLA og læse meget mere om alt det nye, denne model er udstyret med. Der er standard og så er der ekstraudstyr. Det sidste kan være godt at tænke med allerede fra start. Man kan læse beskrivelser af alle finesserne her, og der sidder kyndigt personale parat til at svare på alle dine spørgsmål i kundeservice.