?Køb krimierne med Dan Sommerdahl online

Det er uden tvivl sundt at læse bøger. Man får måske ikke så meget motion i kroppen af det, men hjernen får trænet forestillingsevnen og fantasien, når man ser det hele for sig, som beskrevet af forfatteren. Det er utroligt, at små tegn som bogstaver, sat sammen til læselige ord, kan sætte sådan gang i billeddannelsen oppe i hjernen. Det er herligt at sætte sig i en god stol, eller i sofaen, og lade sig føre væk fra hverdagens tristhed, med en god bog. For eksempel en krimi.

Den danske krimiforfatter, Anna Grue, har gjort sig mere end heldigt bemærket med sine bøger om Dan Sommerdahl. Hun udgav den første i serien i 2007 med krimien Dybt at falde, og siden er der kommet en række skønne krimier med Dan Sommerdahl som hovedperson fra Anna Grue. Hun debuterede allerede i 2005 med bogen ?Noget for noget?, som fik fine anmeldelser og også tildelt et diplom. Anna Grue er blevet en velkendt forfatter i den danske krimiverden, og hun har fået en stor og trofast læserskare.

Mere ros til forfatteren

I 2015 udkom kærlighedsromanen Italiensvej af Anna Grue, og den fik en strålende modtagelse af både læsere og anmeldere. Herefter fulgte De Voksnes Rækker, der også er blevet en pæn succes. Anna Grue har for længst slået sit navn fast i både anmeldernes og læsernes bevidsthed, og hun vil helt sikkert blive læst i mange år fremover. Hendes bøger er spændende og lette at læse, og med en dybde, der tiltaler mange. Rigtig god læsning på kedelige grå regnvejrsdage, hvor man bare har lyst til at blive hjemme og hygge sig med en god bog.

Køb hendes bøger online

Webshoppen bog-ide.dk er online-delen af Bog & Idés butikker, der ligger jævnt fordelt ud over det danske land. Boghandlerkæden, som er en af landets største, har et rigt udvalg af gode krimier til det læsende folk. Her finder man også bøgerne af Anna Grue og mange andre, både danske og udenlandske forfattere. Det er sundt for sjælen at læse bøger, der sætter fantasien og forestillingsevnen i sving.