Glem ikke disse ting til gamer-hulen

Er du i gang med den helt store indretning af en vaskeægte gamer-hule? Og mangler du inspiration til, hvad sådan et rum skal indeholde? Hvad enten rummet er til dig selv, din kæreste, søn, datter eller ven, og uanset om du er rutineret gamer med mange års erfaring eller ej, så er det altid godt at lade sig inspirere udefra. På den måde kan man få idéer til hvad man selv kan gøre ved rummet, og samtidig blive klogere på, hvordan man kan sætte sit eget præg på tingene. Derudover undgår man også at lave samme fejl som andre har lavet før dig. Det er da en win-win situation for alle!
Så lad os bare komme i gang med at løfte sløret for, hvad vi synes, du ikke må glemme til gamer-hulen. Nogle af tingene er praktiske, mens andre handler om æstetikken og at skabe den helt rigtige stemning i rummet. Indbydende, hyggelig og hule-agtig!

Fortnite plakat

Den første ting vi gerne vil sætte fokus på, er en ting som måske virker ubetydelig for mange mennesker. Det er ikke en ting der gør, at man spiller bedre, og den er i for sig heller ikke vigtig for selve spillet, men den er med til at skabe gamer-hule-stemningen. Det er nemlig en Fortnite plakat til væggen. En Fortnite plakat er en cool og tidsløs illustration, der er lavet med inspiration fra selve spillet. En Fortnite plakat er faktisk bare én af de mange spilkategorier, som findes indenfor gamer plakater. Så uanset om du spiller Fortnite eller Counter-Strike, skulle der gerne være en som passer netop til din spille-hule.

Sækkestole

Den anden ting vi gerne vil præsentere dig for, handler både om hygge og komfort. Sækkestole er geniale til en gamer-hule, da de er som skabt til at slænge sig i, mens man fx spiller PlayStation eller Xbox. Mange kan sikkert huske disse sækkestole fra da de var børn og gik i fritidsordning. Her fandt man tit et spillerum med diverse sækkestole til at slappe af i, mens man enten selv spillede eller kiggede på andre spille. Udover at bidrage til komforten i rummet, skaber de enormt meget hygge i rummet og inviterer folk til at opholde sig i rummet, også selvom de ikke selv skal spille.

Hyggelig belysning

En rigtig gamer-hule skal selvfølgelig have en cozy belysning, og det kan man faktisk skabe ret hurtigt og til få penge. Man skal nemlig ikke bruge andet end et par LED-ledninger, som kan skifte farve. LED-ledninger er nemme at klistre op i lofter, under skrivebordet eller et helt tredje sted. Med den tilhørende fjernbetjening kan man så skifte lysets farve til rød, blå, grøn eller hvilken farve du lige er i humør til at kigge på.

Gamermus og musemåtte

Det sidste tip vi vil nævne i denne omgang, er i den grad afgørende for spillet. Det er nemlig meget vigtigt at man sørger for at anskaffe sig en god gamermus og musemåtte. Har man det rigtig udstyr, er sandsynligheden for at klare sig godt i spillet større. Vi anbefaler, at du sætter dig lidt ind i det store udvalg, inden du beslutter dig for at købe noget.