Fyr den af med NERF guns

Det er stadig sjovt at skyde med guns. Det går formentlig aldrig af mode. Man kan sigte og ramme og blive ramt, og man kan lave utallige lege og turneringer ud af det. Nogle vil måske mene, at det er krigerisk, men andre vil sige, at leg er leg, og denne leg giver både underholdning, fællesskab og læring. Og det bedste ved det hele er, at den kan leges indendørs, for ammunitionen er blød og kan ikke slå det fine porcelæn i stykker.

Hvis man har en NERF gun, så har man adgang til mange timers sjov og ballade, uden at noget behøver at blive smadret. En NERF gun skyder med skumgummi, der er blødt og ikke gør ondt at blive ramt af. En samling børn med hver deres NERF gun kan have timers sjov med at skyde hinanden uden at gøre den mindste skade eller opleve smerte. En NERF gun skyder som sagt med skum-ammunition, så selvom man bliver ramt, mærker man ingenting.

Det begyndte med en bold

NERF udviklede den første bløde bold i 1969. Dermed blev det muligt at spille bold i stuerne uden at skade de fine vaser og andre skrøbelige ting. Siden er det gået slag i slag, og i dag er det mest kendte nok den såkaldte NERF gun, som kan fyre skumprojektiler af i en heftig strøm. Den vilde leg kan hermed føres indenfor, så man kan skyde hinanden i tørvejr uden at smadre potteplanterne.

En NERF gun er et smart stykke legetøj, som ikke skader nogen, men som stadig har en høj underholdningsværdi. Det er nu engang bare sjovt at skyde, og især hvis man kan ramme hinanden. Det kan man med en NERF gun, og er man et par stykker, der har hver sin gun, så bliver det først rigtig sjovt.

Hård og blød på samme tid

Et barn med en NERF gun kan spille hård og lege sej kriger, men hans fjende påføres ingen smerte, når han rammes af den bløde ammunition. Det er genialt tænkt, og der er ikke noget at sige til, at den smarte NERF gun er blevet så populær.